Hankkeet ja projektit palveluna

Suunnittelu

Hankkeet ja projektit käynnistetään onnistuneesti vain hyvällä suunnittelulla. Laadukkaat suunnitelmat ja kustannusarviot ovat myös monien rahoitushakemuksien vaatimuksena. Suunnittelutyö toteutetaan, joko alusta saakka tarvittavat tiedot kokoamalla tai asiakkaan toimittaman aineiston pohjalta. Asiakas voi halutessaan osallistua suunnitteluun tai sitten odottaa valmista suunnitelmaa kommentoitavaksi ja hyväksyttäväksi.

Hankkeiden ja projektien suunnittelu sopii julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden oman toiminnan tueksi tai lisäksi.

Toteuttaminen

Hankkeet ja projektit tarvitsevat toteutusvaiheessa johtamista niin organisaation sisällä kuin myös verkostoissa. Hanke- tai projektijohtaja vastaa suunnitelmien toimeenpanosta, organisoitumisesta, resursoinnista, työn ohjauksesta, hallinnosta ja taloudesta sekä viestinnästä ja raportoinnista. Ulkopuolinen hanke- tai projektijohtaja on joustava tapa tilapäiseen osaamistarpeeseen yhteistyössä omien asiantuntijoiden ja ohjausryhmän kanssa.

Hankkeiden ja projektien toteuttaminen sopii julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden oman toiminnan tueksi tai lisäksi.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Toni Auvinen, yrittäjä, toimitusjohtaja

Tavoitat minut sähköpostilla: toni.auvinen@avarasti.fi tai puhelimitse: 044 2450818 (myös WhatsApp).