Toni Auvinen Avarasti Oy rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Toni Auvinen Avarasti Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 21.4.2020. Viimeisin muutos 28.8.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Toni Auvinen Avarasti Oy, Isoharjantie 4, 71800 Siilinjärvi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Toni Auvinen

toni.auvinen@avarasti.fi

044 245 0818

3. Rekisterin nimi

Toni Auvinen Avarasti Oy:n asiakasrekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietosuoja-asetuksessa on kuusi eri perustetta, joilla henkilötietojen käsittely on mahdollista:

• rekisteröidyn suostumus

• sopimus

• rekisterinpitäjän lakisääteinen velvoite

• elintärkeiden etujen suojaaminen

• yleistä etua koskeva tehtävä tai julkinen valta

• rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu

Toni Auvinen Avasti Oy:n asiakasrekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaaseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat AVARASTI-verkkokaupan tilauslomakkeella kerättävät: sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, organisaation nimi ja Y-tunnus, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista sekä asiakassuhteeseen liittyvät muut tiedot.

Tietoja säilytetään AVARASTI-verkkokaupan tilausjärjestelmässä sekä Toni Auvinen Avarasti Oy:n laskutusjärjestelmässä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta AVARASTI-verkkokaupan tilauslomakkeella, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla lähetetyistä viesteistä, puhelimitse tai muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 3.4.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Toni Auvinen Avarasti Oy
Isoharjantie 4
71800 Siilinjärvi

0442450818
toni.auvinen@avarasti.fi
www.avarasti.fi
2004563-6

AVARASTI-verkkokauppa myy asiantuntijoiden tuotteistettuja palveluja julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, toimitustapojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Palvelut tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin, täyttämällä tilauslomakkeen tiedot ja lähettämällä tilaus. Tilatessaan verkkokaupasta tilaajan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Tilauksen maksaminen

Lasku tilauksesta lähetetään verkkolaskuna tai PDF-laskuna sähköpostin liitteenä jälkikäteen.

Maksuehto 14 pv netto tilattujen palvelujen ensimmäisestä toteutuspäivästä ja sähköisten tiedostojen tai tallenteiden osalta tilauspäivästä

Tilausvahvistus

Tilauksen jälkeen tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus, josta näkyvät tilausta koskevat tiedot. Tilaajan velvollisuus on tarkastaa tilausvahvistuksen oikeellisuus ja ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun alla olevilla yhteystiedoilla.

Toni Auvinen Avarasti Oy
Isoharjantie 4
71800 Siilinjärvi

0442450818
toni.auvinen@avarasti.fi
www.avarasti.fi
2004563-6

Toimitustavat

Tilauksen sisältämät palvelut voidaan toimittaa palvelusta tai tilaajan valinnasta riippuen, joko paikan päällä, etäyhteydellä tai sähköisesti.

Paikan päällä -toimitustapa tarkoittaa, että tilattu palvelu toteutetaan tilaajan omissa tiloissa, tapahtuman järjestämispaikalla tai muussa erikseen sovittavassa kohteessa.

Etäyhteydellä -toimitustapa tarkoittaa, että tilattu palvelu toteutetaan Microsoft Teamsilla tai jollain muulla videoyhteyden luovalla ohjelmalla.

Sähköisesti -toimitustapa tarkoittaa, että tilattu palvelu toimitetaan sähköisenä tiedostona tai tallenteena.

Toimituskulut

Tilauksen hintaan lisätään laskutusvaiheessa toimituskuluina matkakustannukset asiantuntijan kotipaikkakunnalta toteutuspaikalle joukkoliikenteellä toteutuman mukaisesti tai autolla 0,53 euroa/km. Matka-ajan ollessa yhteen suuntaan yli kolme tuntia lisätään hintaan 150 euron majoitus- ja päivärahakustannus. Microsoft Teams tai muilla vastaavilla etäyhteyksillä, tiedostona tai tallenteena toimitetut palvelut ilman matka-, majoitus- ja päivärahakustannuksia. Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Toteutuksen ajankohta

Tilaaja esittää toiveen tilaamiensa palveluiden toteuttamisen ajankohdasta tilauslomakkeen lisätietoja kohdassa.

Toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen saapumisen jälkeen sähköpostilla tai puhelimitse.

Peruutusoikeus

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tilauksesta syytä ilmoittamatta.

Palveluilla ei ole peruutusoikeutta, jos niiden toteuttaminen on aloitettu.

Sähköisillä sisällöillä ei ole peruutusoikeutta, jos niiden toimittaminen on aloitettu.

Peruutusoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää ilmoitus peruutuaoikeuden käyttämisestä ennen peruutussajan päättymistä sähköpostilla: asiakaspalvelu@avarasti.fi 

Ongelmatilanteet

Mikäli tilattu, toimitettu tai toteutettu palvelu ei vastaa palvelusta etukäteen annettuja tietoja, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa palvelun toimituksesta tai toteutuksesta kirjallisesti sähköpostin välityksellä: asiakaspalvelu@avarasti.fi