Ulkoilureitit referenssit

Porosalmen ulkoilureitistö - Rantasalmi

Porosalmen ulkoilureitistön suunnittelu ja toteutus ajoittui vuosille 2019-2021. Ulkoilureitistöstä toteutettiin erilliset kesä- ja talvikartatpdf-tiedostoina sekä karttataulut. Palvelupakettiin kuului myös opastussuunnitelma sekä opasteiden materiaalitoimitukset ja asennukset. Kaarnetsaaren toteutettiin lisäpalvelua Suomen Eläimet AR-kierros.


Patakukkulan ulkoilureitistö - Siilinjärvi

Patakukkulan ulkoilureitistön suunnittelu ja toteutus ajoittui kesä- ja syyskaudelle 2021. Ulkoilureitistöstä toteutettiin yhdistetty kesä- ja talvikartta sekä erillinen hiihtokartta pdf-tiedostoina ja karttatauluina. Palvelupakettiin sisältyi myös reittikuvaukset ja opastussuunnitelma.


Kiparin ulkoilualue - Rautavaara

Kiparin ulkoilualueen suunnittelu ja toteutus ajoittui kesä- ja syyskaudelle 2021. Ulkoilualueesta toteutettiin yhdistetty kesä- ja talvikartta pdf-tiedostona ja karttatauluina. Palvelupakettiin sisältyi myös reittikuvaukset, opastussuunnitelma sekä opasteiden materiaalitoimitukset. Turvallisuussuunnitelma ja esteettömyyskartoitus laaditaan reittien valmistumisen jälkeen.