Yritysesittely

Toni Auvinen Avarasti Oy on perustettu alunperin vuonna 2005. Uudella Avarasti-nimellä yritys aloitti vuonna 2019. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Toni Auvinen. Toni Auvinen Avarasti Oy:n liiketoiminnot ovat Suomen kuntakonsultointi ja Suomen ulkoilureitit. Liiketoimintojen mukaiset uudet aputoiminimet otettiin käyttöön vuonna 2021.

Suomen kuntakonsultointi on Toni Auvinen Avarasti Oy:n aputoiminimi, jonka alla tarjotaan konsultointipalveluja kunnille. Palvelut kattavat konsultointityöt aina selvitysvaiheesta, suunnittelun ja toteutuksen kautta markkinointiin ja viestintään. Tutustu palveluihin täällä. Huom! Toni Auvisen siirryttyä FCG Finnish Consulting Group Oy:n johtavaksi konsultiksi, myös Suomen kuntakonsultoinnin palvelut tarjotaan sitä kautta. Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: toni.auvinen@fcg.fi

Suomen ulkoilureitit on Toni Auvinen Avarasti Oy:n aputoiminimi, jonka alla tarjotaan ulkoilureittipalveluja kunnille ja muille organisaatioille. Palvelut kattavat ulkoilureittityöt aina selvitysvaiheesta, suunnittelun ja toteutuksen kautta reittimarkkinointiin. Tutustu palveluihin täällä.

Kuntakonsultti Toni Auvinen

Toni Auvinen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena yhteiskuntapolitiikka. Hän on suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon ja lukuisia muita tutkintoja. Hän on työskennellyt kunta-alalla erilaisissa tehtävissä vuodesta 2001 alkaen, ensin luottamushenkilönä ja aluekehittäjänä, sitten projektipäällikkönä ja toimitusjohtajana, viimeiseksi kunnanjohtajana sekä ICT- ja digijohtajana. Toni Auvinen on kirjoittanut kaksi kuntien digitalisaation tulevaisuuskirjaa, jotka molemmat on jaettu kaikkiin Suomen kuntiin.

Reittimestari Toni Auvinen

Reittimestari Toni Auvinen on suorittanut eräopastutkinnon, Suomen Ladun eräopasmerkin, seikkailunohjaajakoulutuksen, matkailualan ja yrittäjän ammattitutkinnot sekä suunnistuksen ratamestarikoulutuksen. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus erilaisista reiteistä ja reitistöistä Suomesta ja ulkomailta. Toni harrastaa mm. suunnistusta, maastopyöräilyä, lumikenkäilyä ja retkeilyä, joten eri lajit ja vuodenajat tulevat reittitöissä luonnostaan huomioitua.

Voinko esitellä sinulle yritystä ja yrityksen palveluja? Sovitaanko heti aika puolen tunnin Teams-tapaamiseen? Tavoitat minut sähköpostilla: toni.auvinen@avarasti.fi tai puhelimitse: 044 2450818 (myös WhatsApp).

Tervetuloa Avarastin asiakkaaksi!

Toni Auvinen, yrittäjä, toimitusjohtaja