Yritysesittely

Toni Auvinen Avarasti Oy on perustettu alunperin vuonna 2005. Uudella Avarasti-nimellä yritys aloitti vuonna 2019. Yrittäjänä, omistajana ja toimitusjohtajana toimii Toni Auvinen, johon voit tutustua täällä. Toni Auvinen Avarasti Oy:n liiketoiminnot ovat Suomen kuntakonsultointi ja Suomen ulkoilureitit. Liiketoimintojen mukaiset uudet aputoiminimet otettiin käyttöön vuonna 2021.

Suomen kuntakonsultointi on Toni Auvinen Avarasti Oy:n aputoiminimi, jonka alla tarjotaan konsultointipalveluja kunnille. Palvelut kattavat konsultointityöt aina selvitysvaiheesta, suunnittelun ja toteutuksen kautta, markkinointiin ja viestintään. Tutustu palveluihin täällä.

Suomen ulkoilureitit on Toni Auvinen Avarasti Oy:n aputoiminimi, jonka alla tarjotaan ulkoilureittipalveluja kunnille ja muille organisaatioille. Palvelut kattavat ulkoilureittityöt aina selvitysvaiheesta, suunnittelun ja toteutuksen kautta, markkinointiin ja viestintään. Tutustu palveluihin täällä.

Toni Auvinen Avarasti Oy:n kotipaikka sijaitsee Pohjois-Savossa Siilinjärvellä. Talvikauden 2021-2022 yrittäjä perheineen asuu Enontekiön Kilpisjärvellä Lapissa, jolloin yritys voi palvella myös Pohjois-Suomen kuntia aiempaa paremmin.

Yrityksen palvelutuotannossa hyödynnetään ensisijaisesti virtuaalista läsnäoloa laadukkailla etäyhteyksillä. Tämä vähentää matkustamiseen kuluvaa aikaa, hiilijalanjälkeä ja asiakkaiden kustannuksia. Palvelut myös paikan päällä asiakkaan luona ovat mahdollisia.

Voinko esitellä sinulle yritystä ja yrityksen palveluja? Sovitaanko heti aika puolen tunnin Teams-tapaamiseen? Tavoitat minut sähköpostilla: toni.auvinen@avarasti.fi tai puhelimitse: 044 2450818 (myös WhatsApp).

Tervetuloa Avarastin asiakkaaksi!

Toni Auvinen, yrittäjä, toimitusjohtaja